Bereiding ambachtelijk ijsadmin

_59A8564

Het proces

Het proces begint met de inkoop van de juiste grondstoffen. Afhankelijk van de wensen van de klant, worden er verschillende ingrediënten gebruikt. Ambachtelijk ijs staat voor smaak en kwaliteit en dat zullen uw gasten proeven. Zo zijn wij voorstander van het werken met streekproducten zoals verse aardbeien, asperges, Aachener printen, stoofperen en Limburgse stroop. De ingrediënten worden in precies-de-juiste-hoeveelheden gemengd en in speciale machines afgedraaid tot het uiteindelijke ijsproduct. Wij streven altijd naar de perfecte balans in smaken, samenstelling en presentatie. Alle producten worden met veel liefde op ambachtelijk wijze gemaakt.


IMG_6283(2)

 Presentatie

Wij vinden de juiste presentatie minstens zo belangrijk als de smaak. Wanneer men onze ijsdesserts ziet, dienen alle zintuigen geprikkeld te worden. Daarom besteden wij veel zorg aan opmaak en presentatie. Standaard wordt het ijs in ambachtelijke stijl verpakt en gepresenteerd. Hiervoor gebruiken wij handige opberg- en presentatiebakken. Dit omdat sommige restaurants het ijs op verschillende manieren in desserts willen verwerken, maar ook vanwege vervoer of beperkte opslagruimte. Natuurlijk is het mogelijk om op aanvraag het ijs in speciale verpakkingen te presenteren waardoor de desserts direct uitgeserveerd kunnen worden. Denk hierbij aan handige stijlvolle eenpersoons cups of in huisstijl van de klant.


IMG_6274-2(2)

Logistiek

Via onze website kan men eenvoudig een nieuwe bestelling plaatsen. Wekelijkse standaardleveringen, of leveringen  op maat, wij zorgen ervoor dat uw product op tijd en volgens de wensen geleverd wordt. Nadat het product klaar is, bewaren wij het ijs tot de gewenste leverdatum voor de klant. Ook dragen wij zorg voor het complete logistieke plaatje, tot aan het gewenste lever adres. Hiervoor gebruiken wij onze diepvries auto’s, geheel conform de HACCP richtlijnen.


Ambachtelijk ijs

Advies

Klanten worden tijdens het hele proces begeleid, van opslag tot het scheppen en maken van ijscoupes. Ook kunnen wij adviseren bij welk ijs bij welke gerechten past of welke smaken geschikt zijn voor de tijd van het jaar.